Je Mag Weer Een Gratis Spel Uitzoeken

Vandaag is het de laatste woensdag van april en we weten allemaal wat dat betekent voor PlayStation-gebruikers – het is tijd om uit te zoeken wat de nieuwe PlayStation Plus-reeks van gratis games is voor volgende maand. Komende voor titels als Mad Max en Trackmania Turbo op PS4 voor april, laten we kijken wat Sony voor mei heeft gepland. Vergelijk alle prijzen op de website http://www.console4fun.nl

Het Werd Aangekondigd Op De Playstation Blog

Zoals altijd werd de aankondiging gedaan op de PlayStation Blog. De headliner PS4-games zijn Beyond: Two Souls en Rayman Legends. PlayStation 3-gebruikers kunnen uitkijken naar Risen 3: Titan Lords and Eat Them! Last but not least, kunnen degenen die een Vita bezitten, King Oddball kopen, dat compatibel is met cross-ups voor PS3 en PS4, evenals Furmins.

Dezeflde Studio Is Verantwoordelijk

Beyond: Two Souls is een actie / thriller-game die werd gemaakt door dezelfde studio die verantwoordelijk was voor de aankomende PS4 exclusieve Detroit: Become Human, die deze week een demo-release zag op PSN. Net als bij de andere titels van Quantic Dream is er een grote nadruk op het verhaal met Beyond: Two Souls. De game is gemaakt om meer filmisch te voelen dankzij de hulp van Ellen Page en Willem Dafoe, die beiden een belangrijke rol spelen in het spel, waarbij het karakter van Page de hoofdrolspeler is.

We Kennen Allemaal Rayman Nog

Rayman Legends is een erfenis van klassieke 2D-actieplatforms uit het verleden. Het was een direct vervolg op Rayman Origins, die de laatste generatie console’s uitbracht. Bovenop de solide platformactie, stonden de games ook bekend om hun opname van coöp voor 4 spelers, wat betekent dat dit een spel is dat je met vrienden en familie kunt spelen. platforms vanaf februari 2019 zullen geen gratis games meer ontvangen. De gratis titels van april zijn beschikbaar om te downloaden tot volgende dinsdag, 1 mei.

Categories: Consoles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *