Het Is OK Om De Kist Of De Urn Elders Te Kopen

No Comments

De Federal Trade Commission zegt dat een uitvaartcentrum niet mag weigeren een kist of urn te gebruiken die je hebt gekocht op internet of in een plaatselijke winkel. Bekijk vooraf de begrafenispolis om alles goed af te sluiten. De begrafenisondernemer kan u ook geen extra kosten in rekening brengen voor het afhandelen van een kist of urn die ergens anders is gekocht. Ook niet als de urn ergens anders is vergeleken. Ook als u een uitvaartverzekering vergelijken lastig vind is dit geen probleem. Ontdek hier meer.

Begrafenisondernemers kunnen een “scherp geprijsde pakketprijs” aanbieden op de gehele begrafenis als u een van hun kisten bijhoudt, maar er is echt geen korting, zegt Slocum. Of ze kunnen lagere kistprijzen aanbieden, maar hebben het verschil gerold in hun basisservicetoeslag, zegt hij.

Crematie Biedt Manieren Om Geld Te Besparen

Crematies gemiddeld $ 3.200 – minder dan de helft van de gemiddelde kosten van een traditionele begrafenis, zegt Barbara Kemmis, uitvoerend directeur van de Cremation Association of North America. De urn kan zo weinig zijn als $ 20, en je kunt er een kopen op een aantal plaatsen online, inclusief de websites of grote retailers zoals Costco. De federale begrafenisregel bepaalt dat begrafenisondernemers geen kist voor een crematie nodig hebben. Ze moeten andere keuzes bieden, waaronder een eenvoudige kartonnen doos. De crematie vereniging zegt bijna 41% van alle sterfgevallen in crematie in 2010, tegen ongeveer 34% in 2006. De crematie zal naar verwachting stijgen tot bijna 56% in 2025.

Een Zeer Goedkope Kist Kan Voldoende Zijn

Begrafeniskosten kunnen steil lijken, zelfs als er een levensverzekering is om de kosten te dekken. Koffertjes kunnen erg duur zijn, maar dat hoeven ze niet te zijn. Natuurlijk kun je $ 10.000 besteden aan een mahonie of bronzen kist, volgens de FTC. Maar je kunt gaan zo weinig als $ 500 voor een eenvoudige “grenen vak.” Pas op voor het verkooppraatje voor een afgesloten kist om ‘grafstenen’ tegen te houden, wat betekent dat water en insecten. Dat zegel is vaak gewoon een goedkope rubberen pakking, zegt Slocum, en kan honderden dollars toevoegen aan de kistkosten.

Categories: Crematie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *